TIME TO GO ON A CRUISE

Предизвикателството TIME TO CHANGE YOUR SUMMER приключи, време е за следващата стъпка: TIME TO GO ON A CRUISE. И какво по-ценно от съветите на една дама, която вече 4 години пътешества с кораб на екзотични дестинации?

Отново се срещаме с Милена Витанова от Mimi’s Fashion Moments – вижте модата и морето през нейните очи!

DSC_0243-1

“Когато приготвям багажа си за круиз, винаги имам предвид дестинациите, които ще посетя, и съобразявам дрехите си с тях. Усещането и емоцията за дадено място ме водят в избора на облекло, обувки и аксесоари.

Тъй като този тип пътешествия по вода се предлагат в по-голямата си част през топлите месеци, то дръзкият color blocking тренд, ефирните материи и практичните плетени чанти и обувки са перфектният избор за разнообразието от модни решения в багажа ви.

DSC_0213-horz

За по-екзотичните локации препоръчвам да се залага на бохемска небрежност и ярки цветови комбинации или флорални мотиви, а за тези дестинации, при които целият ден преминава в градска среда – на удобни панталонки от деним и тишърт с етно елементи в светли тонове. Аз с удоволствие бих предпочела тази нежна дантелена рокля.

Milena_Collage

блуза Desigual // къси панталони Liu Jo // чанта Desigual

Изборът на правилните тоалети и аксесоари за круизно пътешествие е малко по-различен от обичайните куфари за почивки в чужбина. Трябва да се има предвид, че всяка една вечер на кораба е тематична: вечер на белия цвят, вечер в стил Бохо Шик или вечер на цветята. Също така има 2 или повече официални вечери, на които се изисква наистина официално облекло, почти като за бал.

DSC_0225mimi

Задължителна и лежерна част от багажа в куфара е банският костюм (нека са 2-3), фееричната рокля и дрехите с олекотен силует. Аксесоарите не са за пренебрегване – сламена шапка, слънчеви очила, дървени бижута и удобни еспадрили, които ще ви отведат на далечни приключения.”

DSC_0057999

Вижте цялата галерия със снимки от красивите пътешествия на Милена. TIME TO CHANGE YOUR SUMMER!

Бъди първият коментирал