Дамски Рокли

5665 продукта

Универсални рокли за дамите

Ежедневна, елегантна, за плажа или за специални случаи, перфектната рокля е на разстояние от само няколко клика. Изберете любимите си дневни рокли от Fashion Days и обновете гардероба си още днес!

Много стилове, цветове и принтове за рокли

Във Fashion Days ще откриете множество рокли, предназначени за различни стилове: елегантни, ежедневни, домашни и плажни. Дамският гардероб трябва да съдържа разнообразие от ежедневни рокли, независимо от сезона. Те предлагат предимството да се носят на разнообразни събития, като в същото време осигуряват висока степен на комфорт предвид факта, че могат да бъдат облечени със сандали и обувки без ток.

 

Вероятно имате рокли, с които впечатлявате на първа среща, както и такива, в които се чувствате най-добре на път за плажа. Дантелени рокли, в които искате да танцувате до сутринта и рокли, в които чувствате, че можете да завладеете целия свят.

 

Роклята-риза е най-простият и класически начин да се облечете в офиса през топлия сезон, наред с котешки ток, а в малко по-хладните дни можете да я носите с жилетка с копчета и мокасини.

 

Звездата на сезона ще бъде парти роклята, изчистена или с щампа, с адаптивен дизайн за носене при безброй поводи. Просто добавете чифт еспадрили или сандали с връзки и сте готови за всяка една дестинация.

 

Елегантните рокли са много търсени, защото могат да бъдат наистина ефектен тоалет за дамите. Такива рокли най-често се носят на специални събития, за които е необходим тоалет, привличащ всички погледи.

 

Без значение от вашите предпочитания, във Fashion Days можете да откриете елегантни къси, миди или дълги рокли, подходящи за вашия тип фигура. От гледна точка на марките, роклите Guess Jeans се отличават с изключително внимателно изработената си кройка, но и с разнообразието от елегантни модели и качествени материали. Те все повече се превръщат в любими на дамите, които искат едновременно елегантност и качество от роклите, които носят.

Рокли на точки, карета и райета

За дамите, които предпочитат рокли с щампи, Fashion Days са подготвили цяла колекция с животински щампи, точки, карета, райе или флорални щампи. Тези рокли са особено предпочитани през летния сезон, когато тоалетите са по-леки и в същото време по-цветни.

 

Остава само да изберете любимата си рокля, да я поръчате от Fashion Days и да я облечете за желания повод или събитие.

Дълги Рокли | Парти Рокли