Дамски Боти

2394 продукта

Дамски боти за всеки повод и случай

Оглеждаш за онзи вълшебен чифт боти, който ще пасва на стила ти и през хладните дни? Имаме толкова много дизайни, разцветки и разновидности, с които да те срещнем! Във Fashion Days ще откриеш огромно многообразие на боти и ботуши от любими марки. Ако търсиш своята перфектна комбинация от стилна визия и комфорт, на правилното място си.

 

Богата селекция от брандове ти дава възможност да избираш между много опции с различен силует. Във Fashion Days откриваш както по-елегантни, така и напълно спортни и градски модели.

 

На един клик от теб те чакат супер удобните и лесни за носене и съчетаване модели на UGG. Дори в най-студените дни, те прегръщат идеално крака в топла материя. Ако предпочиташ по-софистицираните модели, във Fashion Days ще намериш и тях. Във всякакви вариации на ток, с или без декорации за акцент.

 

Челси ботите са онази незаменима класика, без която сезонът не може. Погрижили сме се да имаш опции от естествена или еко кожа в различни цветове, за да можеш да избереш най-подходящия за теб.

 

Ако ти предстои ваканция в планината, не забравяй да хвърлиш едно око на колекцията ни от апрески и боти за сняг на марки като Timberland и Columbia, подходящи за катерене.