Дамски Cандали

1275 продукта

Топ сандали за сезона

Ултимативната лятна обувка с деликатен дизайн и секси силует. Сандалите на ток, на платформа или фина равна подметка позволяват безброй възможности за съчетания и аутфити във всеки стил. 

 

Комбинирай добрия стил и комфорта в един чифт сандали от Fashion Days

 

Стилът е важен, но удобството е безценно! Ниският и средно висок ток са ключът, формата също е от значение, залагаме на по-стабилна форма и си запазваме тънкото токче за по-специални събития. За парти или коктейл избираме нещо по-ефектно с декорация или каишки около глезена. 

 

В сезона на пътешествията и фестивалите залагаме на удобна опция в спортна стилистика през деня и пълната ѝ противоположност вечер, когато е време за пълен блясък и ефектни детайли. За разходките по плажа се връщаме на вълна мека и гъвкава подметка за максимално удобство.

Дамски сандали за всеки стил на обличане

Във Fashion Days ще намериш сандали в любимия си стил. За почивка край море потърси дизайни с нисък ток, които стоят елегантно без да те лишават от комфорт. Лесно е да ги съчетаеш с правилните аксесоари и да завършиш перфектната лятна визия.

 

За романтична вечеря или друг специален повод токът може да бъде и по-висок. Ленена рокля и фини каишки около глезена описват стилен и запомнящ се аутфит с нежно излъчване. 

Сандали от любими марки

Запознай се с актуалните модели на марки като Calvin Klein, Love Moschino, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Timberland и още любими. Гмурни се в колекциите им и открий онзи специален чифт, който ще ти носи радост.