Дамски чанти

7761 продукта

Модерни чанти за стилни дами

Аксесоарите са най-добрият начин да актуализираш визията си през всеки един сезон. Заложи с увереност на оригинална чанта или избери елегантен мини модел от най-актуалните тенденции.

 

Най-популярните чанти в момента са тези, които правят прехода към новия сезон и на които можеш да разчиташ за свеж полъх в тоалета си! От дисаги[1]  до пазарски чанти, стиловете на годината са едновременно неустоими и разнообразни, представляващи задължителни покупки, подходящи за всеки сезон!

 

С помощта на дънки можеш да създадеш ефектен тоалет, състоящ се от обувки на висок ток и елегантна рокля. Дори за по-леки тоалети, включващи ежедневна рокля и чифт обувки с нисък ток, можеш да създадеш добра комбинация с чанта през тялото.

 

Заложи на чанта с достатъчно прегради и никога повече няма да загубиш любимото си червено червило. Или дневния ред. Или слънчевите си очила. И е по-лесно да направиш място за всички важни неща!

 

Представи себе си на партито с разкошна черна чанта-плик или minaudière в метални нюанси! Можеш да ги носиш в ръка или на рамо, благодарение на подвижната метална верижка, включена в “екипировката”.

Дамски чанти от популярни брандове

Знаем, че нямаш търпение да си поръчаш нова чанта, така че ето ти малко вдъхновение! Бъди спокойна, защото можеш да избираш от хиляди варианти на модерни кожени чанти, организирани според твоите предпочитания. Ще откриеш пазарски чанти, през тялото, ръчни или плик от любими брандове: Michael Kors, Furla, Guess, Ralph Lauren, Coach и Coccinelle.

 

Michael Kors представиха нов модел, който добавя стил към всяка визия. Чанти, “определящи стила” с класически детайли, но също така екстравагантни, елегантни… и съвършено практични. Определено ще се влюбиш!

 

Всеки ден е нов шанс да намериш онзи перфектен аксесоар, който отразява твоята личност.

 

Наистина добрата чанта е като удивителен знак за целия аутфит. Привлечи вниманието!

 

Дръж възможностите си отворени и избери любимите си от нашата гама ежедневни или елегантни чанти и портмонета, чанти за рамо, за ръка, на верижка, малки и големи кожени и велурени чанти, както и такива, които можеш да носиш както в офиса, така и на вечерен коктейл.

 

Когато почувстваш нужда да излезеш от монотонността на сивия ден, можеш да избереш добре позната и ценена марка. Например чанта на Michael Kors гарантира, че ще се откроиш с индивидуалния си стил!

 

През цялата година имаш безброй възможности да участваш в събития и фестивали в града, а когато става въпрос за функционалност, знаем със сигурност, че ще искаш кожена или платнена чанта в колекцията си. Достатъчно голяма за всичките ти неща или защо не мултифункционална раница.

 

Новите стилове дамски чанти от естествен материал със сигурност ще те зарадват! Избери сред тъкани чанти от текстилен материал, слама, дърво и ратан за дните на плажа или романтични вечери извън града.

не съм сигурна, че това е правилната дума, но това излиза и при изображения на saddle bags