Дамски Часовници

1746 продукта

Дамски часовници за всеки стил и вкус 

За ежедневие или за повод – винаги съществува изящен часовник, който пасва на момента и стилистиката, която търсим. Във Fashion Days те очаква отлична селекция от стотици модели на реномирани марки като Skagen, Fossil, Diesel, Michael Kors, Tommy Hilfiger и много други. 

Огромно многообразие от стилове, дизайни и разцветки  

Независимо дали те очаква пътешествие около света или един красив ден, часовникът на китката ти е визитката на личния ти стил. Изрази го смело! През всеки сезон можеш да разчиташ на прецизните творения на Fossil и техните елегантни детайли. Часовниците на Skagen пък очароват със свеж минимализъм и фини акценти, които успяват да ни изненадат. 

  

За парти вечер навън избираме нещо по-ефектно – блестящо и запомнящо се. Откриваме го в колекциите с часовници на Michael Kors. В равни дози елегантност, женственост, плюс малко пищност в кристали. Качеството и страстта на изработка остават константа за бранда. 

Вдъхнови се от нови модели часовници!  

Богатото разнообразие във Fashion Days ни предизвиква да се срещнем с нови дизайни и модели часовници. За по-специални събития, но и за ежедневието, когато искаме нещо по-нехарактерно и интересно на китката, разглеждаме колекциите на Boss, Emporio Armani, Guess и не само. 

  

Часовниците на Michael Kors имат много ефектни серии, които са страхотна идея и за подарък. 

  

Във Fashion Days ще откриеш и няколко бранда, които предлагат часовници, украсени с диаманти, които са не само приятна инвестиция, но и очарователна находка, която остава в колекцията ни като нещо специално и неподражаемо.

 

Guess също ни глезят с впечатляващи модели както в спортна стилистика, така и в издържано елегантна. В разнообразни разцветки и интерпретации на любопитни акценти. 

 

За дамите, които обичат динамиката и спорта, дизайните на Apple, Fitbit и Puma са идеална опция. Тези часовници са пълни с полезни функционалности като Gps, музика, компас, жироскоп и още много. 

  

Fitbit предлага страхотни бюджетни опции за спортни ентусиасти, които измерват крачки, пропътувана дистанция, пулс и изгорени калории. 

   

Всичко, което ти трябва, е мобилното приложение на Fashion Days, за да бъдеш само на клик от офертите в изобилие.