Мъжки Якета

2781 продукта

Топли мъжки якета

Когато топлото време ни помахва за чао, не тъжим, а сме ентусиазирани за всички цветни и интересни нови визии и аутфити, които ни очакват. Със свежи якета за сезона!

Елегантни якета за хладно време

Не можем да не отдадем дължимото на коженото яке! То е стилно, пази ни от студа и пасва практически на целия ни гардероб. Идеално е за разходка в парка през пролетта или когато сме по-леко облечени през есента. Намятаме го над любимите си бели тишърти или лек пуловер, но перфектно ни пасва и когато заложим на суитшърт с качулка. Така миксираме любимите си стилове в едно, а резултатът е свежо съчетание, което ни откроява.

 

За по-смелите дни си запазваме опцията за цветни суитшърти със закачливи принтове. Добавяме ярки кецове и широка усмивка. И сме готови за приключения! 

 

През зимата се доверяваме на топли якета за ски или спорт, които ни пазят от ниските температури, но също чудесно се съчетават с дънки, свежи ризи и хубави пуловери. А защо не и чифт Vans, ако времето го позволява. Не пропускаме и цветната раница за акцент. Или плетена шапка. Ти избери!