Мъжки ботуши

1069 продукта

Мъжки боти за студеното време

Независимо от времето и дестинацията, винаги се нуждаем от подходящи обувки, които да пасват на стила ни. За щастие във Fashion Days има огромно многообразие от модели и дизайни на любими марки.

 

За всяко малко бягство от града или просто разходка, удобните обувки са ключов елемент за това да се чувстваме максимално добре. В хладните дни искаме кракът ни да бъде обгърнат от топли материи, които не пропускат вода. Откриваме подобни модели в колекциите на Camper, CAT, Olang, Palladium и други.

 

Във Fashion Days мисията комфортни зимни обувки се превръща в детска игра с всички брандове и стилове, които ни посрещат само с един-два клика. Естествената кожа е материя, която предпочитаме през зимата, заради добрата изолация от студа и издръжливостта при всякакви условия.

 

Залагаме на велура в по-сухото време, в което можем да си позволим по-тренди обувки от от по-лек материал на изработка.

 

За планината избираме само модели, подходящи за катерене и преходи – със стабилна подметка и изработени от непромокаеми материали. Във Fashion Days срещаме и дизайни, които осигуряват подходяща температура за стъпалото и оптимален комфорт при всякаква метеорологична обстановка.

 

За офиса избираме мъжки боти с елегантен силует и закопчаване с цип или дискретни връзки в същата тоналност на марки като Gant, Clarks или Geox.