Мъжки Часовници

1357 продукта

Тренди часовници

Дрехите не правят човека, но определено правилните аксесоари са истинската визитка на добрия стил. Затова се погрижихме на разположение да имаш страхотна селекция от часовници за всеки повод и вкус. 

 

Часовникът на китката е неформалното бижу, което може да подчертае индивидуалността ни във всяка визия. Във Fashion Days ще откриеш елегантни модели, спортни дизайни, цветни, монохромни, с кожена или текстилна каишка. Въпрос на настроение и търсене. Стараем се да има съкровища за всекиго.

Класически и елегантни часовници

Класическият изчистен циферблат пасва чудесно на ежедневието и лесно хармонира с дрехи в различна стилистика без ограничение в цветовете на съчетаване. Аксесоарите на Fossil са чудесен пример за часовници, които могат да бъдат носени през всеки сезон. Модерни дизайни с лека винтидж препратка предлагат моделите им Townsman, Commuter и The Minimalist. 

    

Марката, която създава истински шедьоври е Orient. Елегантност и безупречно качество, уловени в необикновена визия, изпипана до най-малкия детайл. Автоматичните часовници ни спестяват и нуждата от смяна на батерия периодично. 

  

Друга марка, която заслужава внимание е Citizen. Тя ни печели с иновативни и екологични модели със соларна батерия и още алтернативи с автоматичен механизъм. 

 

Guess е друг бранд, който ни грабва с многообразие в стила на своите произведения. В класическата категория попадат моделите им с метална каишка. Вариантите в златисто определено са доста атрактивни.  

Спортни и практични часовници

За всяка активност и специфика на ежедневието има подходящ часовник. Спортните ни модели на Casio, Puma, Timex, Diesel и още марки предлагат издръжливи модели, изработени от качествени материали, подходящи за спорт. Моделите на Seiko също има интересни предложения. 

 

Не можем да не спомен и дизайните на Apple, които имаш широк набор от допълнителни функционалности като gps, светлинни сензори, измерване на изгорени калории и възможност дори за обаждане.

Смарт часовници

Независимо дали се готвим за обикновен ден или околосветско пътешествие, смарт часовникът е безценна джаджа, която улеснява ежедневието ни. Марки като Garmin, Samsung, Huaway, Fitbit и още се грижат за футуристичния дизайн, които всеки може да носи и да се наслаждава на огромна палитра от функционалности.