Blugirl

3 продукта

Blugirl

Всяка дама, която вярва, че никоя рокля не е твърде къса и диамантите - твърде големи, трябва със сигурност да е чувала за Blugirl - марката на Anna Molinari. Наричат я Кралицата на розите. Тя основава империята си през 1977 г. и за нула време покорява света на модата с омагьосващите си и сексапилни модели, които въплъщават идеалната представа за женственост.

Бързото развитие на компанията довежда до създаването на холдинга Blufin S.p.A. през 1988 г., който освен Blumarine представя и марките Miss Blumarine, Blugirl, както и бранда Anna Molinari.

Ако Blumarine е известна като основен бранд с типичните за марката продукти, то стартиралата през 1995 г. линия Blugirl предлага по-младежки и неформален стил. Към дизайна се добавят още фантазия и креативни акценти.

Blugirl подарява на младата публика не само колекции с възхитителни облекла, но и стилни аксесоари, продукти за дома и парфюми. Днес успешният бранд е достъпен в специализирани магазини по целия свят, както и бутици в Рим, Милано, Париж или Шанхай.