Joop!

303 продукта

Joop!

Марката JOOP! стартира в Германия и става една от най-влиятелните марки за мода и лайфстайл. Брандът е разработен специално за стилните мъже и жени, които притежават индивидуален усет към модата и увереност.

През 1978 г. Wolfgang Joop представя първата си колекция в New York. През 90-те лейбълът затвърждава водещата си позиция с колекциите си от бижута, часовници, очила и дори продукти за дома и мебели. Съвременните мъжки и дамски облекла са предложени в модната линия JOOP! Bodywear, бижута и часовници присъстват в JOOP! Time и ароматизирани продукти за дома се откриват в JOOP! Living line.
Предлагайки продукти от най-висок клас за динамични модерни мъже и жени, JOOP! обособява две линии - Collection и Casual. Първата е посветена на официалните поводи от всеки ден. Casual е ежедневно облекло в по-малко изискан стил за нуждите на динамичния живот.

Автентичност, безпогрешен дизайн и качество помагат на бранда да се издигне на световно ниво. Продуктите на JOOP! имат отличителна черта, майсторска изработка и стил във всеки детайл. Във всяка колекция класическите елементи се сливат с градската мода, за да изградят индивидуален вид.
Holy Fashion Group става едноличен собственик на JOOP! през 2008 г. Днес марката е представена в над 30 държави и пазари с утвърдено присъствие.