adidas Originals

1 продукт

adidas Originals

Знаменитият бранд adidas, един от най-популярните в света на спорта, има дълга история, която може да бъде проследена от 1920 г., когато Adolf Dassler и неговият брат Rudolf започват семеен бизнес в Херцогенаурах, Германия. Макар че през 40-те години на 20 век двамата поемат по различни пътища, adidas продължава своето стремглаво развитие.

Аdi Dassler разчита най-вече на иновативния подход и с отговаряща на предизвикателството на задачата взискателност, той си поставя цел – да осигури най-качествените спортни продукти за всеки атлет, с които той да е по-бърз, по-добър и по-силен. Този е водещият за Dassler принцип през цялата му кариера и живот до 1978 г. С над 700 патента и други производствени права по цял свят, работата на Dassler говори сама за вечния му стремеж към съвършенство. Вярата и упоритостта на дизайнера се пренасят в духа на всички дъщерни марки.

Запазвайки естествения си ритъм на развитие, adidas изоставя вече добре познатите спортни среди, за да се пренасочи към нови върхове. Допълвайки своя емблематичен дизайн с иновация, adidas Originals запазва основните мотиви от 70-те и 80-те и ги въплъщава в новия градски стил. От спортното игрище до градските алеи, от кортовете до модния подиум, спортният бранд доказва необходимостта от иновативен дизайн в ежедневния градски стил. Независимо от мястото, времето и стила, белязаните с трилистника модели на adidas Originals запазват духа на бранда.