Boss Orange

1 продукт

Boss Orange

Марката Hugo Boss AG е основана през 1924 г. в Метцинген - малко градче на юг от Щутгарт. Тя се специализира в производството на защитни дрехи за работници, като по-късно започва да снабдява войските на SA и SS с униформи. Днес обаче Hugo Boss Group е лидер на пазара за луксозни модни облекла.

През 2004 г. брандът започва партньорство с американската група Movado за часовници и това бележи момента, в който Hugo Boss прави своята линия часовници. Партнирайки си с едни от най-големите модни брандове, Movado е познат с изключително качество при изработката на луксозните аксесоари.

Първата колекция часовници на Hugo Boss излиза през 2006 г. Атрактивните цени, както и изтънченият дизайн, който перфектно отразява стила на бранда, превръщат тази колекция в неимоверен успех сред почитателите на марката.

Следвайки този успех, през 2007 г. е представена колекцията Boss Orange. Спортните часовници поддържат ежедневния шик елемент, като същевременно се отличават с класическия за марката оранжев цвят.