Boxfresh

Не са открити продукти

Boxfresh

Брандът с не до там силна пазарна изява, но пък дълбоки лондонски корени, Boxfresh, поставя устоите на британската стрийт мода през 1989 г. В самото начало марката става популярна с колекциите от тениски на Roger Wades, но през 2006 г. оптимизира концепцията си със своята първа колекция обувки. От тогава брандът успява да се утвърди благодарение на иновативния подход, оригиналния дизайн и силната връзка с младежката култура. Името на марката често се свързва с жаргония израз за чисто нови обувки “fresh out of the box” или накратко - “boxfresh”.

Boxfresh постепенно се затвърждава като една от основните марки в модните творчески среди на Великобритания и се превръща в задължително облекло за ценители на дизайна и отдадените на стрийт стила. Гордо представяйки лондонския младежки дух и креативност, през 1995 г. брандът е официално лицензиран и на американския пазар.

Днес британската марка диктува модните тенденции в изработката на мъжко облекло. Брандът е новатор на стрийт модата в Лондон и гласът на днешната младеж, пресъздадени в уникална комбинация от нестандартни кройки, пъстри десени и широк избор от материи. Моделите на Boxfresh са разпространени в над 2000 магазина в пределите на 35 държави в цял свят.