Cacharel

Не са открити продукти

Cacharel

Една от най-обичаните по света френски марки, Cacharel, е създадена през 1958 г. от Jean Bousquet. Модната къща следва същите принципи и артистичен подход, заложени при самото ѝ основаване.
През 1963 г. блуза от лека тъкан от колекцията на Cacharel се появява на корицата на Elle. Блузата моментално получава наименованието 'The Cacharel', а благодарение на брилянтността на Jean Bousquet, дизайнерите Emmanuelle Knah и Corinne Sarrut, фотографът Sarah Moon и журналистът Robert Delpire на бял свят се появява романтичната вселена на марката.
Нейният поетичен, очарователен и мечтателски подход е запазен от редица дизайнери, оставили своя отпечатък в Cacharel през годините. Някои от тях като Agnès B, Azzedine Alaïa и Lolita Lempicka сега са големи имена в модната индустрия и имат свои собствени брандове.
Каквото и да се каже за Cacharel, обезателно се споменава Anaïs Anaïs. Това е първият и един от най-успешните луксозни парфюми, създадени от марката и посветени специално на младите момичета. Cacharel pour l'Homme и Loulou са други два всепризнати аромата.
Сега Cacharel продължава да разбира жените и да ги придружава в ежедневието им, помагайки им да открият различни свои страни и емоции едновременно чрез изискани модни творения и парфюми. А вече има колекции за мъже и деца.