CALVIN KLEIN JEANS

1142 продукта

CALVIN KLEIN JEANS

Calvin Klein, Inc. - едно от основните модни, дизайнерски и маркетинг студия в света днес, започва историята си през 1968 г., когато Calvin Klein и негов приятел от детство започват бизнес с дамски палта. Работата на Klein бързо му носи широко признание, след като изчистените линии и прибрани форми привличат вниманието на пресата и други производители. Брандът продължава да се разраства през 70-те с отлична оценка за модерния стил и креативна философия.

По пътя си да се превърне в истински лайфстайл идол, компанията разработва нова линия ежедневни облекла, дизайнерски дънки, бельо и аромати, които включва в широки рекламни кампании. Успехът през годините превръща бранда Calvin Klein в световна модна и дизайнерска къща и една от най-разпознаваемите марки днес.

От създаването си до ден днешен Calvin Klein Jeans е водеща марка в изработката на дизайнерски колекции от дънкови облекла. Повече от 30 години моделите на бранда се отличават със специфичния дизайн на джобовете, иновативната обработка на материите, уникални орнаменти и модерни кройки. Calvin Klein Jeans е синоним на свежия и младежки лайфстайл, намиращ отражение в колекциите от аксесоари, бижута, часовници и обувки.