Costume National

Не са открити продукти

Costume National

Основана през 1986 г. от Ennio и Carlo Capasa, CoSTUME NATIONAL изразява неподправената италианска изработка с изчистен минималистичен стил. Бившият асистент на Yohji Yamamoto и неговият брат доказват качествата си през годините с различни колекции от облекла. Модернистична иновация, неизменен подход към стила с дълбоки корени в авангардната естетика и есенция на чувственост - това са факторите, които играят основна роля за непреходност в стила на лейбъла. Компанията произвежда облекла с марка CoSTUME NATIONAL, Costume National Homme и C’N’C’ - мода с градски стил.

За CoSTUME NATIONAL модата е не само поле за изява на личния креативен избор всеки ден, но и е директен изразител на индивидуалността на онези, които се доверяват на бранда. Той се променя според нуждите и предпочитанията на хората, които превръщат всеки продукт в персонализиран избор за личната колекция.

Оригиналният стил на CoSTUME NATIONAL се определя като разчупен шик в комбинация с изчистен минималистичен дизайн с духа на Rock & Roll и емблематични, фини и чувствени силуети. Уникалните материи и кройки обединяват усилията на компанията да открие баланса на майсторство и технология, традиция и иновация, минало и бъдеще.