Dolce & Gabbana

1 продукт

Dolce & Gabbana

От 1985 г. Domenico Dolce и Stefano Gabbana управляват империята, синоним на най-високо ниво лукс, имаща силно сицилианско присъствие - Dolce&Gabbana. Днес брандът е модел за подражание в модната индустрия, а нейните дизайнери със своя неповторим нюх за стил и перфекционизъм във всяка кройка, продължават да са мяра на съревнование за младите дизайнери.

Уникалното дуо е преди всичко известно със своята способност да съживява класическия стил в нова интерпретация, оставяйки непреходния дизайн да подчертае женствените силни и привлекателни черти у дамите. Такива примери са класическия кoстюм с тънко райе или пък корсета. Без колебание да провокират с иначе противоположни едни на други мотиви – мъжествен/женствен или нежен/силно подчертан, те ги поставят като ключови в своите колекции, съживени в екстравагантни и луксозни материи.

Модната линия на D&G е изцяло посветена на метрополитния блясък. Еклектичният и неподражаем дизайн на D&G сам по себе си е начин на живот, отношение към променящия се свят, в който стилът не познава граници.

С началото на 2012 г. лейбълът влага изцяло енергията си в основната колекция, за да я подчертае и подсили оригиналния стил.