Dsquared2

6 продукта

Dsquared2

Dean и Dan Caten, основателите на Dsquared2, знаят рецептата за успешната комбинация, в която поп културата и изключителната италианска мода са основни съставки. Двамата близнаци напускат родната Канада през 1991 г., избирайки Италия за страната, в която да представят своята първа мъжка модна линия през 1994 г., последвана от цяла колекция. След стартирането на женската модна линия през 2003 г., брандът става толкова успешен, че всичко останало се превръща в история. Слънчеви очила, парфюми, козметика... всичко, за което се сещате. И още много.

Очевидно е, че няма други дизайнери, които по-добре от тях да комбинират модата с музика. Със своята силна репутация на сценичната пътека, всяка колекция, подписана от двамата братя, е сама по себе си шоу и модно изявление. Обичани и уважавани от звездите в модната индустрия, техните дрехи са под светлината на прожекторите по целия свят. Облеклата от деним са любимите на музиканти като Justin Timberlake, Christina Aguilera, Rihanna и Madonna.

Блестящият дизайн и неподправена щипка канадски дух са сред основните съставки във философията на Dsquared2. Година след година тя се развива и става все по-елегантна и изтънчена.
Виж разчупените корсети и якета на марката за нов поглед върху алтернативния лукс.