EDC by Esprit

47 продукта

EDC by Esprit

Esprit е водеща марка, която предлага отличителни и висококачествени колекции за жени, мъже и деца още от 1968 г. С широко присъствие на международния пазар, брандът, създаден в Сан Франциско от Susie и Doug Tompkins, е синоним на стил и качество заради микса от креативност и нотка от слънчева Калифорния.
Стил без усилие и безгрижен, модерен начин на живот са двете понятия, залегнали дълбоко във философията на Esprit. Те са въплътени не само в разпознаваемите кройки, но и в ръчно изработените детайли, непреходното качество, употребата на натурални материали и отговорността при производствения процес.

edc - марката, която действа успоредно с Esprit - е основана през 1998 г. Нейна муза е градът в чистата му форма. С фокус върху младия градски клиент, еdc утвърждава името си като бранд, който почита денима и произведените от него продукти. Марката, на която разчитат модерните жители, подхожда с внимание към детайлите и сезон след сезон радва почитателите си със стилни колекции, които освен деним включват също така връхни дрехи и ежедневно облекло, следвайки последните модни тенденции.
Лейбълът притежава свой собствен почерк и въпреки това неоспоримо в същността му са заложени ценностите на Esprit.

Днес edc присъства в над 40 държави с повече от 60 собствени магазина, а продукти на марката могат да бъдат открити в над 5 000 търговски обекта.