Ermanno Scervino

Не са открити продукти

Ermanno Scervino

Италианската модна къща е основана през 2000 г. от дизайнера Ermano Scervino и предприемача Toni Scervino. Днес марката е световно представена с различимите и високо ценени за своята идентичност, свободен дух и иновативност луксозни продукти.

Обучил се сам, флорентинският дизайнер Ermano Scervino научава през 90-те всичко за луксозните продукти и модния дизайн от най-известните имена в индустрията, както и Италианските традиции. Опитът и професионалното израстване, заедно с архитектурните му познания, изиграват решаваща роля за създаването на първата му колекция. Спортният нюанс, изключителните шивашки технологии и закачливото загатване на елементи от бельото допринасят за международното признание и оставят трайна следа в традициите на компанията.

Благодарение на силната му идентичност и оригиналност на стилистиката, последвалият успех на Ermano Scervino е огромен и днес марката разработва няколко линии: Ermanno Scervino Woman, Ermanno Scervino Man, Ermanno Scervino Underwear and Beachwear и Ermanno Scervino Junior.

Ermanno Scervino е представен на пазара в 42 едноименни бутици и разпространява колекциите си в множество магазини по целия свят.