Ermenegildo Zegna

24 продукта

Ermenegildo Zegna

От 1910 г. Ermenegildo Zegna е една от водещите световни модни къщи. Тясно специализирана в мъжкото облекло, в частност костюми, аксесоари, обувки и кожени продукти, към настоящия момент луксозната италианска марка се управлява от четвърто поколение на семейството Zegna.
Ermenegildo Zegna е бранд, популярен със своята "Su Misura" (от италиански - "по поръчка") услуга, благодарение на която създава персонализирани костюми, якета, панталони, палта, тениски и дори вратовръзки в рамките на няколко седмици, съобразявайки се с нуждите на клиентите и същевременно поддържайки онези високи стандарти за качество, с които е широко известен.

Вдъхновена от вечната елегантност и легендарна заради детайлните ръчно изработени кожени артикули и изтънчени модели, модната къща говори на езика на лукса, качеството и иновацията. Продуктите са категорично доказателство за основателната слава на марката и се възприемат като инвестиция в експертна изработка и нюх към съвременността - безупречно изработени от най-благородните материи, те издържат без затруднения на натиска на времето и смяната на модните тенденции.

Днес има 546 магазина на Zegna в над 100 държави по цял свят.