ESPRIT Bodywear

Esprit е водеща марка, която предлага отличителни и висококачествени колекции за жени, мъже и деца още от 1968 г. С широко присъствие на международния пазар, брандът, създаден в Сан Франциско от Susie и Doug Tompkins, е синоним на стил и качество заради микса от креативност и нотка от слънчева Калифорния.

Стилът и модните тенденциите са двете понятия, залегнали дълбоко във философията на Esprit. Моделите се отличават с модерни кройки, ръчно изработени детайли, непреходен дизайн, качество и естествени материали.

Вдъхновяващите колекции са изработени от световни дизайнери, чиято цел е да подчертаят визията на Esprit. Продуктите са подходящи за всеки повод. Линиите включват богата палитра от ежедневно и небрежно облекло до безупречни рокли, както и спортно облекло, бельо и аксесоари.

Esprit Bodywear в частност води началото си от 1999 г. и от ден първи има една цел - независимо от сезона или тенденциите да предложи красиви колекции за мъже, жени и деца с модели, с които се чувстват и изглеждат отлично във всеки миг. Esprit Bodywear черпи вдъхновение от калифорнийския дух и свободно отношение към живота, за да създаде прекрасно изработени и подходящи за всички поводи произведения. Тази линия Esprit реализира с професионалистите при бельото Triumph, за да предложат и висококачествена технология към прекрасните модни линии на дизайна.

Брандът Esprit разширява дейността си постепенно и днес присъства в над 40 държави. Колекциите могат да бъдат открити в повече от 1 000 самостоятелни магазина и над 9 000 търговски обекта по цял свят.

Освежете гардероба си с колекциите Esprit и подчертайте индивидуалния си стил!