FEMINIMAL

Не са открити продукти

FEMINIMAL

Feminimal е луксозен моден бранд за жени, който предлага първокласно облекло с безупречен и семпъл, но в същото време изискан стил. Feminimal черпи своето вдъхновение от нежната елагантност, вплетена в женственaта непринуденост. Марката постига това благодарение на изключителните си дизайни, прецизни кройки и качествени естествени материи, които стоят зад крайния резултат. А именно облекло с персонализиран характер и принципен подход.
Днес Feminimal твори дрехи, които са издръжливи, уникални, създадени с внимание и грижа, в лимитирани серии. В тях се влагат луксозни естествени материи от най-висок клас, вдъхновени от наследниците на най-добрите тъкачи в Европа и Азия. Брандът има афинитет към естествените материи, които съчетават здравина и в същото време осигуряват на тялото комфорт и проветривост.
Feminimal стартира като дизайнерски проект на основателката на FEMINIMAL - Ana. Тя показва как един маркетинг специалист може да изгради моден бранд от своята любов към изчистения стил, предлагайки на съвременната жена както готови решения, така и възможност сама да миксира своя тоалет по неповторим начин.