Fiorucci

Не са открити продукти

Fiorucci

Fiorucci е италианска марка, създадена от Elio Fiorucci през 1967 г. От създаването си брандът успява да остане верен на младежкия дух, като винаги прави място на последните модни тенденции, удовлетворявайки нуждите и желанията на младите почитатели.

В момент, когато магазините са далеч от концепцията за лайфстайл, уникалният Fiorucci в Милано става нейна отправна точка. Той е първият малък мултифункционален магазин, който предлага всичко, което може да ви дойде на ум, за комплексно изживяване.

Това е мястото, където се предлагат не само костюми и аксесоари, но също така играчки, храна, напитки, парфюми, придружени от неповторима атмосфера. Това е само началото и следват други магазини в Ню Йорк, Лос Анджелис и Европа.

Щедър откъм изобилие на идеи, провокативен и ироничен в комуникацията, революционен в оформлението, стилът на Fiorucci остава в сърцето на клиентите. Той е обичан от личностни, известни в средите на изкуството и шоубизнеса, но едновременно с това e близо до широката публика!