Frankie Morello Junior

1 продукт

Frankie Morello Junior

Марката Frankie Morello е създадена през 1999 г. от сценичния дизайнер и хореограф Maurizio Modica и модния дизайнер Pierfrancesco Gigliotti. Гъвкавата на идеи марка попада под прожекторите на световния моден интерес още със самото си появяване. Заслуга за това имат изявеният ѝ характер, прозиращ във всеки неин продукт, както и обаятелната ѝ философия, пленила младите поколения. Основни точки в нея са, че недостатъкът може да се превърне в творческа сила, а порядъкът е плод на хаоса. С тези водещи идеи Frankie Morello успява и до днес да поднася красота, атрактивност и очарование, подбрани и хармонирани от хаотичния свят на цветовете, материите, линиите и емоциите.

Марката Frankie Morello Junior се появява през 2009 г. и е създадена за най-малките ценители на модата. Тя предлага висококачествени колекции, следващи световните тенденции и адаптираща ги към нуждите и вкуса на децата. Силуетът на всеки един модел съчетава дръзкия дух на града и спортния порив у човека. И тази динамика е обогатена с ефирното присъствие на лукса.
С многопластовата си идейност и умела изработка моделите на Frankie Morello Junior са необходимо присъствие в гардероба на малчугана и ключ към неговото пълноценно себеусещане.