GUESS

2742 продукта

GUESS

През 1981 г. братята Marciano напускат Франция в преследване на мечтите си, като основават GUESS. С неимоверно бързи стъпки компанията се превръща в най-разпознаваемия и влиятелен моден лейбъл в света.

Maurice Marciano отговаря за дизайна и растежа на продажбите, а Paul е този, който се грижи за имиджа и рекламата. Характерните за бранда черно-бели реклами с модели като Naomi Campbell, Claudia Schiffer и Drew Barrymore, заедно с отличителното облекло и аксесоари, са малки парченца от историята за успеха на GUESS. Сега компанията е символ на младостта, сексапила и приключенския лайфстайл.

GUESS си сътрудничи с най-известната авторка на модни блогове - Elin Kling, за създаването на малка колекция, наречена Elin Kling for Marciano. Брандът също така има и множество успешни линии като GUESS by Marciano, GUESS Кids и GUESS Watches. Със своите повече от 1 210 магазина в цял свят, лейбълът се превръща в най-желаната шопинг дестинация за мъжете и дамите, които търсят непреходен и отличителен стил.