GUESS BY MARCIANO

6 продукта

GUESS BY MARCIANO

През 1981 г. братята Marciano напускат Франция в преследване на мечтите си, като основават GUESS. С неимоверно бързи стъпки компанията се превръща в най-разпознаваемия и влиятелен моден лейбъл в света.

Maurice Marciano отговаря за дизайна и растежа на продажбите, а Paul е този, който се грижи за имиджа и рекламата. Характерните за бранда черно-бели реклами с модели като Naomi Campbell, Claudia Schiffer и Drew Barrymore, заедно с отличителното облекло и аксесоари, са малки парченца от историята за успеха на GUESS. Сега компанията е символ на младостта, сексапила и приключенския лайфстайл.

Брандът притежава много успешни линии като GUESS by Marciano, GUESS kids и GUESS watches, и над 1 210 магазини в целия свят. Днес всеки от тях е задължителна шопинг дестинация за тези, които търсят непреходен и отличителен стил.

Marciano е линията, известна с новия си прочит на модерния стил. Като първа крачка към разрастването на GUESS, тя следва стила на основния бранд с неговите съвременни кройки и аксесоари, които винаги изпъкват на преден план в света на модата. Линията е създадена със специално внимание към модерните мъже и дами, като всяка от изтънчените колекции е синоним на всекидневния блясък.