Hogan

Не са открити продукти

Hogan

Водещ началото си през 1986 г., лейбълът Hogan е основан от Diego Della Valle - президент на италианската компания Tod’s S.p.A.

В хармония със своите ценности и традиции, италианската марка е световноизвестна с колекциите си, които отлично отразяват уникалния индивидуален стил, като не пренебрегват качеството и иновативните решения. Желанието на бранда е традицията да бъде следвана, без да се забравя, че стилът непрестанно се изменя, а духът става все по-младежки, динамичен, космополитен и свободен.

На практика Hogan пресъздава новото разбиране за стил на живот - модернистично, но и паралелно с това изтънчено и елегантно. Най-успешният модел на марката е разработен през 1997 г. - моделът Hogan Interactive , който не само прави революция в представата за кецове, но и се превръща в еталон за неофициалната елегантност.

Hogan е естественият избор за мъже, жени и деца, когато става въпрос за луксозни облекла и аксесоари с оригинална нотка. Подходящи са за всеки ден, а неизменните им качества са гарантирани с висококачествени материи и изработка.