Hunter

4 продукта

Hunter

За повече от 150 години шотландската компания за ботуши Hunter успешно комбинира функционалност и визия в неостаряващ британски стил. Специализирана в производството на съвременна мода при обувките и аксесоарите, марката е популярна с много стилове - от провинциален до градски. Брандът е изборът на много знаменитости и мъже и дами с вкус към модата.

През 1856 г. американският предприемач Mr. Henry Lee Norris стъпва на шотландска земя, за да намери почва за своя бизнес с ботуши. Регистрира компанията си през септември, 1856 г. в Единбург. Нишата се разраства по време на Световната война, превръщайки модния аксесоар във функционално допълнение на гардероба.

С течение на годините, Hunter получава много призвания, но марката се гордее с Кралското назначение за доставка на непромокаеми обувки за кралските особи. Марката получава признание с най-висок ранг и печели допълнителна стойност за бранда.

Със здрави основи, издържани в класически стил, днес Hunter е синоним на празнично разнообразие. Нещо повече - обувките са ценени за изработката, издръжливостта и удобството, постигнати с помощта едновременно на традиция и иновация при технологиите.