Hush Puppies

Не са открити продукти

Hush Puppies

Известен още от 1958 г. със създаването на първата спортно-елегантна обувка, през годините брандът Hush Puppies променя своя облик не само в обувната индустрия - със своя отличителен талисман, кучето от порода Басет, марката докосва сърцата и въображението на хората по цял свят. Оригинално създадени за младите американски семейства и техния начин на живот, моделите на лейбъла дълго време представляват нова алтернатива в една епоха, когато изборите са ограничени. Спортно-елегантната нотка, добавена към автентичния стил, е своеобразна покана към всеки да не се подчинява на общоприетите правила и да бъде различен.

Всеки харесва Hush Puppies - от знатни особи до рок звезди. Меките и удобни обувки са налични както в богата палитра от цветове, така и в изчистени модели, а философията на бранда се свързва с безгрижното ежедневие и стремежът да създава спортно-елегантно удобство.

Днес марката е утвърдена като една от най-разпространените в индустрията и продължава да се усъвършенства, създавайки модели, които да откликнат на нуждите на всеки. На пазара вече могат да бъдат открити още колекции от дрехи и аксесоари, в които е заложен същият небрежен стил. Продуктите на Hush Puppies могат да бъдат открити в над 365 бутика, както и в 645 магазина по цял свят.