Ipanema

Не са открити продукти

Ipanema

Известна със своите ярки цветове и начин на живот, Бразилия е не само номер едно дестинация за отдих, но и родно място на Ipanema. Марката, която превърна сандалите с каишки в модна класика, създава първият си модел обувка през 1971 г. и моментално придобива феноменална слава.

Моделите на Ipanema не само са природносъобразни, но и отпускащи и красиви със своите перфектни форми, абстрактни стилове и прекрасни комбинации от цветове. Всяка колекция е изпълнена с радостния и екзотичен дух на бразилските плажове и култура. Шарката, която не може да бъде объркана, технологията с памучен завършен, висулките и скъпоценните камъни, прилепени към каишките бързо превръщат чехлите и сандалите, носещи логото на марката, в основен щрих от всяка плажна визия.

Ipanema предлага повече от добре изглеждащи обувки, а именно възможността за опазване на природата. Колаборацията с Gisele Bündchen supports ISA - иновативен проект за промяна на климата - е доказателство за чувството на социална ангажираност и отговорност на бранда.
Днес Ipanema надминава определението за плажна обувка. Това е марка, която си проправя път на световно ниво, стилният избор с най-приятния дизайн и най-свежите цветове, за които човек може да мечтае.