Jean Paul Gaultier

Не са открити продукти

Jean Paul Gaultier

Над земните страсти, непримирим, темпераментен и винаги непредвидим - това е Jean Paul Gaultier, "l’enfant terrible" на модата. Гордостта на Франция стартира кариерата си на 18-годишна възраст, работейки за Pierre Cardin. Пет години по-късно, през 1975 г., с помощта на Francis Menuge - приятел и бизнес партньор, Jean Paul Gaultier дебютира на свободна практика. Скоро следва откриването на бутик на 6 Rue Vivienne, Paris, както и ready-to-wear колекции и ревюта на висша мода.

Прави бретони, изрусени коси и брилянтна кройка винаги са дефинирали визията на френския дизайнер. Уличен стил и висша мода се сливат в перфектна формула, за да покажат естествения усет на Gaultier за хармонизиране на противоположностите.

Пищният стил на мощната марка се отразява в разчупени и сексапилни произведения с буен характер и отличителен блясък на модната сцена. Уникалният Jean Paul Gaultier облича мъжа в пола и дава на Мадона известния ѝ конусовиден сутиен. Работи като Главен дизайнер в Hermes за няколко години. Днес дизайнерът запазва креативния си жар в нови колекции за мъже, деца, аромати и дами.