Juicy Couture

37 продукта

Juicy Couture

Никой не може да отрече, че има нещо уникално и пристрастяващо в Juicy Couture. За някои това е увереното и женствено присъствие. За други това са оригиналният дизайн и закачлива същност. За нас е комбинацията от всички тези качества.

Брандът е основан от Pamela Skaist-Levy и Gela Nash-Taylor през 1997 г. в Los Angeles. Няколко години по-късно управлението се поема от Leann Leanz. Тя се доверява на силната репутация на марката за луксозната ѝ линия домашно облекло и прави смела крачка напред, като през ноември 2011 г. представя първата си сезонна колекция в NYC. Следва линия облекла за всеки ден, където известният велурен спортен екип е заменен с традиционни кройки в две части, а бельото е представено в изтънчен и класически дизайн.

Отличителният вкус и иновативният прочит на луксозното ежедневие превръщат Juicy Couture в избор на знаменитости като Madonna, Jennifer Lopez и Paris Hilton. Всяка година брандът успява да изненада клиентите си с модели за неповторим лайфстайл и да се нареди на достойно място на международния пазар.