K-Way

6 продукта

K-Way

Създаден през 1955 г. в Париж, K-Way е лейбълът, който практически обединява френския дизайн с функционалната естетика. Един обикновен дъждовен ден вдъхновява създателя Leon-Claude Duhamel да се започне своето пътешествие в света на модата, като въплъти практичния и модерен дизайн в линия с връхни облекла.

Така се ражда революционен дизайн при якетата – олекотен, удобен и напълно непромокаем модел, който може да се сгъне в малка торбичка и да бъде носен навсякъде. Такъв продукт е изведен на пазара и съвсем скоро след това показва колко успешен може да бъде – за първата година се отбелязват 250 000 продажби. Осъвършенствано с течение на времето в своята практичност и функционалност, якето на K-Way се превръща в емблематичен модел за високото качество на бранда.

Всеки сезон колекциите на K-Way предлагат модели от материи с последни технологии и най-добра функционалност в перфектно съчетание с модерни и класически кройки. Разнообразието на връхни облекла – от обикновена ветровка с цип до изискан тренч, превръщат невероятните колекции в перфектен избор за тези, които искат да останат защитени във всякакви метереологични условия и същевременно да изглеждат неповторимо.