Lacoste

365 продукта

Lacoste

Легендата Lacoste се заражда през 1933 г., когато тенис шампионът René Lacoste прави революция в мъжката мода, заменяйки колосаните ризи на корта от традиционната вълнена материя с вече класическите тениски с якички на Lacoste. С повече от 75 години зад гърба си, брандът е успял да се наложи като индивидуален стил - комбинация между елегантен начин на обличане и комфорт.

Днес Lacoste представя разнообразни колекции от облекло, обувки, парфюмерия, кожени продукти, слънчеви очила и рамки, часовници, колани, аксесоари за дома и бижута.

Брандът изгражда своя успех, залагайки на основни ценности за компанията: автентичност, качество, елегантен стил и - не на последно място - въплъщаване духа на самия René в дизайна на всеки един продукт. Със стил, който се доверява на непреходното и елегантното, същевременно в крачка със съвременните трендове, моделите обрисуват положително отношение към живота. Класическите силуети са интерпретирани всеки сезон, като не пропускат да пресъздадат основополагащия за бранда спортен стил.

Модели на Lacoste непрекъснато се пречупват през модния обектив на времето, но високото качество се запазва. Залагайки на характерния спортен дизайн, френският бранд се налага като символ в спортно-елегантния стил.