Lamonza

9 продукта

Lamonza

Марката Azad Enterprises може да се похвали с над 25-годишен опит в сферата на вноса и дистрибуцията, както и с координирането на 6 бранда, произвеждащи над 1500 артикула.
От 1994 г. LAMONZA създава продукти, които удовлетворяват технологичните капризи на пазара. По тази причина една от основните им характеристики е иновацията и кретивната мисъл в тях. Такива са комбинираната система за заключване, въртящите се на 360° колелца и патентованата скала за индивидуално измерване на теглото, с които са оборудвани пътническите куфари на марката. Това превръща LAMONZA в господстваща сила в сферата на пътуванията, бизнеса и спортно-елегантното ежедневие.
Всички продукти на бранда са произведени с най-голямо внимание, за да осигуряват оптимални надеждност, пространство и мобилност. Изработката им от най-актуалните, най-леките, но и най-здрави материали е основен приоритет и източник за нови идеи.
LAMONZA се гордее с екипа си от млади професионалисти, фокусирани върху постоянното подобряване на стандартите и тяхното надскачане. Неслучайно и пътеводна мисъл на бранда е: Безупречният продукт трябва да представлява идеалния баланс между качеството и цената.

Изберете иновативна чанта, раница или куфар на LAMONZA и оставете успехът и приключенията да изпъстрят света ви!