Levi's

1058 продукта

Levi's

Преди 140 години Levi Strauss създава първия чифт сини дънки, който завинаги променя начина на обличане навсякъде по света. От самото си създаване през 1853 г., Levi’s е перфектното въплъщение на класическия американски стил и страхотната визия, постигната без усилие.Това е един от най-разпознаваемите брандове в световен мащаб, който винаги успява да привлече вниманието на цели поколения с безупречната си репутация и гъвкав стил, запазвайки иновативния си дух.

Брандът е създаден благодарение на 24-годишния немски имигрант Levi Strauss в Сан Франциско. Наблюдавайки развитието на пазара и нуждата на потребителите от панталони, изработени от устойчиви и здрави материи, Strauss инвестира в денима. През 1873 г. Jacob Davis - еврейски емигрант от Латвия, става бизнес партньор на Levi. Обединявайки усилията си, двамата предоставят на света първия чифт сини дънки. На по-късен етап марката добавя към името си & Co, за да докаже, че моделите на Levi’s могат да бъдат носени от всеки и навсякъде.

Въпреки изминалото време, Levi’s Strauss & Co продължава да твори модели, които се отличават с иновативен дизайн и материи с различен стил. Това прави бранда един от водещите модни лейбъли в света. Когато си купувате чифт дънки Levi’s, вие не просто инвестирате в модерна визия. Вие притежавате частица от историята! Марката разнообразява портфолиото си с колекции от ризи, шорти, панталони, гащеризони, аксесоари и обувки, подходящи за жени и мъже. Моделите се отличават с историческа традиция на качеството, стил и устойчивост.