Lotto

39 продукта

Lotto

Основана през 1973 г. от семейство Caberlotto, Lotto е италианска спортна марка, синоним на технологичен напредък и иновативен дизайн. Въпреки че марката направи своя дебют като производител на обувки за тенис, днес тя произвежда обувки за футбол и редица други спортове. Нейното известно на всички лого представлява две частично застъпени полета за игра.

Високата репутация на Lotto, придобита с течение на времето, не е случайна. Марката се развива и произвежда не само висококачествени обувки и облекло, но също така продукти за всекидневието, като не престава да обръща същото внимание към иновация, дизайн и технология, благодарение на което става известна още в началото. Създадени да бъдат удобни и ефективни, продуктите на италианския бранд отговарят на най-високите търсения на пазара, без да отстъпват по стил.

Днес 3 марки са част от семейството на Lotto: Lotto Legenda, Lotto Works и Le DD. Първата е концентрирана повече върху класическите модели на компанията. Втората – върху висококачествени обувки, облекла и аксесоари, докато третата се фокусира върху производството на мокасини и пантофки.

От 1999 г., когато е поета от група активни в областта на спорта местни бизнесмени, Lotto е преименувана на Lotto Sport Italia S.p.A.
Днес компанията предлага продуктите си в над 70 страни, чрез независими спортни магазини, специализирани спортни вериги и големи магазини със спортни департаменти.