Maison Scotch

51 продукта

Maison Scotch

От 80-те години Scotch & Soda е марка, добре известна със своя творчески подход и желанието си да създава страхотни дрехи, които са подходящи за всеки. Със смелия си старт през 2002 г., след идването на тримата нови собственици, творенията на базираната в Амстердам марка са посветени на подбрани детайли и качество на достъпни цени.

Не са пощадени усилия, когато става въпрос за детайли и проби за фино регулиране и всички продукти, които обикновено се информират от най-добре и изпитан класически и винтидж стил, обогатен с изобилие от вдъхновение от цял ​​свят.

На линията за жени Maison Scotch, въведена на пазара през пролетта-лятото на 2010 г., се дължи голяма част от разрастването на компанията. Марката създава колекции от висококачествени елементи, създадени с любов и със силен фокус върху безгрижната женствена елегантност и малките детайли, с които марката е известна.

Scotch & Soda в момента притежава над 30 собствени магазина за търговия на дребно по целия свят, а дрехите на бранда могат да бъдат открити в над 7000 точки.