MALVENSKY

Не са открити продукти

MALVENSKY

Malvina Cservenschi е собственик и креативен директор на бижутерския лейбъл Malvensky. Тя го основава с намерението да увековечи човешките емоции посредством символи и традиции, превъплътени в злато и диаманти. Malvensky е високо ценена и обичана марка от всички румънски знаменитости и избрана за официален доставчик на Румънския кралски двор.
Брандът създава творения, отличаващи се със своята автентичност, традиционност и непреходен дизайн. Всеки модел докосва и най-нежните струни на сърцата на своите притежатели. Именно заради своята персоналност бижутата на Malvensky се превръщат в скъпоценен дар. Страст, елегантност и стойност към всяка човешка емоция са ключовите думи, които отличават марката. Всеки продукт с името Malvensky се превръща по този начин в наследство, талисман, който да бъде предаван на следващите поколения.
"Обичам да правя хората щастливи и вярвам, че го правя по най-добрия начин, когато успея да уловя техните желания и им вдъхна живот под формата на перфектното бижу." Malvina Cservenschi