Mandarina Duck

Не са открити продукти

Mandarina Duck

Изцяло новата концепция на Mandarina Duck е създадена през 1977 г. с първата колекция на марката - UTILITY. Италианският бранд, специализиран в кожените изделия и пътни чанти, е вдъхновен от неудържимо желание да изучава многообразието от стилове, дизайн и цветове, без да губи своята собствена идентичност.

Неповторима комбинация от нетрадиционни материи, изненадващи акценти и дизайнерски решения за мъже и жени, издържани в изчистен, елегантен и уникален стил. Това е изборът на активните хора с отворено съзнание, любопитен нрав, зелени убеждения и претенциозен вкус.

Разпознаваемото лого отлично долавя баланса на практичност и емоция, въплътени в сърцето на марката. Mandarina Duck е синоним на иновация и ценности като креативност, интелект, надеждност и изобилие. Необичайни материи, неподправено качество и възхитителен дизайн се комбинират за отличен резултат.

С неформалния си стил и иновативни продукти Mandarina Duck е перфектният приятел за хората, които често са на път. Марката се развива и предлага още очила и аромати.

През юли 2011 г. водещата корейска модна компания E-Land Group закупува Mandarina Duck с намерението да реализира нови революционни проекти на международно ниво.