Marc O'Polo

Не са открити продукти

Marc O'Polo

Историята започва в Швеция и скоро след това се прехвърля на международната сцена. Marc O’Polo е основана в Стокхолм през 1967 г. от шведите Rolf Lind и Göte Huss и техния американски колега Jerry O’Sheets. Успехът на бранда е базиран на гениалната идея на трите му основалите: “Да се използват естествени материи като памук, вълна, лен и коприна, защото само естествени материи могат да дадат на нашите дрехи визията, която искаме да притежават! Използваме синтетични материали, само когато е крайно необходимо.”

Marc O’Polo е символ на небрежния градски стил на различните хора. Фокусът върху естествените материи е в симбиоза с шведския генезис на бранда. Това не е изненада, защото брандът е ориентиран към клиенти, които търсят стил, но и качество.

Светът на Marc O’Polo съдържа колекциите Marc O'Polo Modern Casual, Marc O'Polo Smart, Marc O'Polo Shoes, лицензираните колекции Marc O’Polo аксесоари, облекла, очила, домашно бельо, бижута, младежи, дънки, бельо, както и независимата компания CAMPUS.