Michael Michael Kors

Не са открити продукти

Michael Michael Kors

Малко след като завършва Модния технологичен институт, Michael Kors основава едноименната си компания през 1981 г. Родом от Лонг Айланд и отъждествяван като емблема на американския блясък, Michael изненадващо прави първия си голям дизайнерски пробив във френската модна къща Celine, където остава между 1997 г. и 2003 г.

През творческите си години се радва на редица награди като Дизайнер на годината в категория дамски облекла за 1999 г. и признанието на Geoffrey Beene за цялостен принос, което получава през 2010 г. от Съюза на американските дизайнери.

С несъмнено майсторство при изчистените линии и високо ценен за луксозния си прочит на спортната визия, Michael бързо превръща проекта си в цяла империя. В разнообразното му портфолио могат да бъдат отличени няколко основни линии - Michael Kors, KORS Michael Kors и MICHAEL Michael Kors. Ще откриете прекрасни аксесоари, обувки, часовници, бижута, мъжки и дамски облекла, както и завидна колекция аромати и разкрасяваща козметика.

Брандът е синоним на лайфстайл, който комбинира функционалност, моден усет и шик. Предложенията за мъже и жени са безупречно и функционално решение в съчетание с блясък и изтънченост!