Northland

Не са открити продукти

Northland

Northland Professional е австрийски семеен бизнес за производство на висококачествени облекла за спортове на открито и планинска екипировка.
Марката е основана през 1973 г. от австрийския легендарен катерач Gerwalt Pichler. Неговата първоначална идея е да осигури на своите приятели катерачи надеждни и функционални дрехи за техните експедиции.

През последните години обаче желанията и стандартите на клиентите се променят и все по-силно се усеща влиянието на модата при функционалните дрехи. Ето защо в отговор на най-новите тенденции Northland Professional залага на перфектен микс от иновация, високо качество и модерен лайфстайл в дизайна на своите модели.
В допълнение на това брандът създава отлични продукти в ежедневен и градски стил, за да откликне изцяло на капризите на своите клиенти. Така почитателите на марката не си спестяват качеството и същевременно съчетават функционалност и мода независимо дали са в планината или града. Тази умела комбинация може да бъда открита и в новия слоган на компанията - "Духът на спортния лайфстайл".

Днес Northland присъства в 35 държави от целия свят.