Oakley

Не са открити продукти

Oakley

Създадена през 1975 г., Oakley Inc. е спортна и стилна марка, фокусирана върху иновацията и оптичната технология. Фирмата, създадена за атлети на световно ниво, е отдадена на съвършенството и се цели да възпламени въображението чрез сливането на изкуството с науката.
Желаният бранд се стреми да даде ново определение и цялостно да преосмисли границите на възможното. Дизайнът е базиран на проучвания в областта на изкуството и производствена мощност. Всички модели веднага се тестват на терена от най-добрите световни атлети. Стартирайки през 1978 г., компанията е пионер в областта на подобряване техническите характеристики и стила на стъклата. Поляризираните стъкла са измайсторени чрез процес на течно сливане, свързващ поляризиращия филтър на молекулярно ниво, елиминирайки замъгляването и деформацията, на които се натъкваме при обикновените технологии.
Oakley са известни с това, че за тях не съществуват граници относно очилата. Иновациите им, издигнати на ниво изкуство, имат над 600 патента, а степента, до която технологията бива използвана, подобрява живота на клиентите. Вече повече от 110 държави се наслаждават на пълен спектър от водещи продукти, включително слънчеви, специализирани и оптични очила, както и облекло, обувки и аксесоари.
Днес продукти на компанията се предлагат в над 100 държави, а оптичното ѝ портфолио включва Eye Safety Systems, Fox Raving, Mosley Tribes, Oakley, Oliver Peoples и Paul Smith Spectacles.