Polo Ralph Lauren

23 продукта

Polo Ralph Lauren

Синоним на блясък и изтънченост, Ralph Lauren дефинира отново и отново американския стил от самото си създаване през 1967 г. Едновременно неизменен и модерен, брандът Ralph Lauren е въплъщение на вдъхновяваща фантазия и място, където мечтите се реализират в дрехи и Американският Изток и блясъкът на Hollywood вървят ръка за ръка.

Стартирал преди 40 години с колекция вратовръзки, брандът се превръща в модна империя. Отличителният дизайнерски почерк е винаги разпознаваем и присъства ярко във всяка визия. Естетичният нюх на Ralph Lauren днес е въплъщение на класическата мода. Посветен на най-високото качество и отлично майсторство, утвърденият във времето бранд посвещава фокуса си на хармонията, характера и неизменния чар.

Black Label, Purple Label, Polo Ralph Lauren, RRL, RLX, Denim & Supply и Lauren са част от колекциите, които изграждат света на Ralph Lauren. С чудесна комбинация от стила Ivy League, спортните класики и английската мода за мъже, Polo Ralph Lauren изпъква като символ на свободомислещия лайфстайл.

През годините марката се разгръща на много нива и днес включва линия спортни дрехи, мебели за дома, обувки, детски облекла и колекция аромати.