Rado

Не са открити продукти

Rado

От основаването си до днес Rado е марка, която преобръща из основи производството на луксозни часовници благодарение на своите иновативни, изящни и устойчиви модели. Швейцарската марка, предпочитана от истинските ценители, продължава да следва все така устремено своята философия, която гласи: "Ако можеш да си го представиш, значи можеш и да го направиш".

Шедьовър след шедьовър... Това е резултатът от магичната смесица на уважаваното минало и предизвикателното настояще в лицето на новите технологии и дизайн, които Rado сътворява.
В стремежа си да превърне целите си в реалност, лейбълът се фокусира основно върху високотехнологични материали и керамика, които играят главна роля в производството на първокласни часовници. Rado е синоним на майторска изработка с изпипаните си до перфекционизъм олекотени, хипоалергични и здрави керамични часовници. Сапфирени кристали, високотехнологични диаманти и твърди метали са само част от материалите, които се влагат, за да се получи един съвършен краен продукт.

Впуснете се в едно вълнуващо преживяване с часовниците Rado, които ви очакват във Fashion Days.