Ralph Lauren

Не са открити продукти

Ralph Lauren

Синоним на блясък и изтънченост, Ralph Lauren дефинира отново и отново американския стил от самото си създаване през 1967 г. Едновременно неизменен и модерен, брандът Ralph Lauren е въплъщение на вдъхновяваща фантазия и място, където мечтите се реализират в дрехи и Американският Изток и блясъкът на Hollywood вървят ръка за ръка.

Стартирал преди 40 години с колекция вратовръзки, брандът се превръща в модна империя. Отличителният дизайнерски почерк е винаги разпознаваем и присъства ярко във всяка визия. Естетичният нюх на Ralph Lauren днес е въплъщение на класическата мода. Посветен на най-високото качество и отлично майсторство, утвърденият във времето бранд посвещава фокуса си на хармонията, характера и неизменния чар.

Black Label, Purple Label, Polo Ralph Lauren, RRL, RLX, Denim & Supply и Lauren са част от колекциите, които изграждат света на Ralph Lauren. Въпреки че марката основно се свързва с типичните тениски с яка, класически блейзъри и такива от туид, широкото портфолио задоволява всички нужди на пазара. Предлага не само вечерни облекла и ръчно изработени костюми, но и спортни дрехи.

През годините марката се разгръща на много нива и днес включва линия спортни дрехи, мебели за дома, обувки, детски облекла и колекция аромати.