Ray-Ban

196 продукта

Ray-Ban

Основан от Bausch & Lomb през 1937 г., Ray-Ban е оригиналният производител на легендарни очила. Вече над 7 десетилетия марката вдъхва оригиналност и дизайн на всички свои продукти, слънчеви очила и оптика.

Започвайки първоначално да работи върху създаването на слънчеви очила за пилотите на Военновъздушните сили на САЩ, Ray-Ban се представя отлично. Преливащите се стъкла и металните нюанси на рамките, създадено по онова време, се превръщам не само в любими на Холивуд, но и в безспорна модна необходимост. От Tom Cruise до James Dean и Audrey Hepburn - моделите на Ray-Ban Aviator и Wayfarer се оказват най-актуалното стилно допълнение.

Отличителното качество на използваните материали говори само по себе си, а по отношение на иновация при рамките и издръжливост на стъклата, Ray-Ban е пионер в индустрията. Светлина, комфорт, защита и стабилност - това са чертите, заради които продуктите на бранда са световноизвестни.

Днес, без да се поддава на силата ба времето, именитата марка несъмнено е най-продавана и световен лидер в областта на очилата.